05 Eylül 2010, 21:20:51 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Adım 1:Kurallar  (Okunma Sayısı 174 defa)
Devlet

Yönetici

*
Sürüş Puanı: 0
Kredi: 9999999.99 TL
Uyeye Para Gonder
« : 18 Temmuz 2010, 23:50:33 »

Hesap:
Her bireyin "1" hesabı olabilir.3 davetiye gönderme hakkı vardır.

Forum:
Küfür etmek yasaktır.Din,dil,ırk,cinsiyet ayrımı yapmak yasaktır.Reklam yapmak yasaktır.Ahlaksız resimler yüklemek yasaktır.Büyük harf yazmak yasaktır.
Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanın.(shen,bhen gibi kelimeler kullanmayın.)

Profil Ve İmza:
İmzanızı kesinlikle doğru güncellemeniz lazım.Oyuna 15.000 TL ile başlarsınız.İmzanızda plaka bulundurmak zorunludur.Üyelik işlemlerini yapmayanlar yarışamaz.İmzanızda tek araç bulundurabilirsiniz.İmzanızda sadece araç resmi ve araç bilgileri olabilir.Diğer araçları ise garajınıza koymalısınız.Haftada sadece 1 araba satılabilir.Takım kuranlar/girenler mutlaka profilinde takım bölümünü güncellemesi zorunludur.

Yarış:
Eksiksiz bilgi verilirse konu silinir.Bir yarış bitmeden başka bir yarışa giremessiniz.Yarıştayken,yarıştığınız aracı satamassınız.Yöneticiler resmi turnuva başlattıktan sonra üyeler başka bir turnuva başlatamaz.

Takım:
Bir takım en fazla 10 kişi olabilir.

Konular:
Konu ismi içeriğin dışında farklı bir şey olmamalıdır.Konu başlığına araç satarken sadece marka,model koyunuz.

Market:
Birine para gönderdiğinizde "Banka" bölümümüze yazmalısınız.

« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 02:58:35 Gönderen: Devlet » Kayıtlı
Sponsor Bağlantı

Devlet

Yönetici

*
Sürüş Puanı: 0
Kredi: 9999999.99 TL
Uyeye Para Gonder
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2010, 00:44:41 »

.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! P.C.T Base Theme Theme by NiCKy